If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От известно време не ми се отваря багажника от копчето, което е в жабката. Дали има бушон тази ,,екстра'' и ако има, и ако някои има идея кои е -
П.П. Копчето за резервоара си работи...
Колега,голямо мазало е с тия бушони.Аз се мъча за огледалата от седмица и повече...дано теб те огрее щастието да разбереш кои е бушона
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
От известно време не ми се отваря багажника от копчето, което е в жабката. Дали има бушон тази ,,екстра'' и ако има, и ако някои има идея кои е -
П.П. Копчето за резервоара си работи...
При мен беше същото, но не е от бушон - прекъснати са ти кабелите в маншона на багажника и до електрическата ключалка не стига ток.
Във Ванто ми смениха целия кабелен сноп, който минава от купето до капака на багажника, май 40 или 50 лева ми излезе. Оттогава никви грижи.
[quote=pinko;391933]При мен беше същото, но не е от бушон - прекъснати са ти кабелите в маншона на багажника и до електрическата ключалка не стига ток.
Аха възможно е наистина да е това , защото тези дни беше натрупал лед вътрешния краи на багажника и го отварях с зор... ОК. Благодарско!!!
При мен беше същото, но не е от бушон - прекъснати са ти кабелите в маншона на багажника и до електрическата ключалка не стига ток.
Аха възможно е наистина да е това , защото тези дни беше натрупал лед вътрешния краи на багажника и го отварях с зор... ОК. Благодарско!!!
А като за начало защо не провериш дали работи правилно дачкика който пуска ток на плафончето при отварянето на багажника.Старата ми кола е с този проблем.
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
И моя багажник не иска да се отваря нито от дистанционното нито от жабката.. като натискам копчето се чува отзад там кадето има едно малко "чекмедженце" цък-цък ама машинката не сработва. Какво стана..... Беше наваляло сняг, отворих багажника, и малко от снега се срина вътре . Затворих го силничко щото беше останал мокър сняг там на згъвката с кабелите ( мокър сняг) който от натиска стана като лед. След това го отворих с дистанционото и тва беше.. повече не поиска да сработи
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Oправено.... ако на някои не му се дават 40 - 50 лв на ония в Ванто ... процедурата е безкрайно лесна и отнема 15 мин и 20см жичка и 10 лв(щото аз съм схванат в ръцете иначе сам щях да си го направя)... поне при мене беше една жичка само проблема а и някой беше майсторил по нея вече ама много некадърно и се беше скъсала....
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
относно мъките с багажника... имим подобен случай от днеска - един познат слагаше куфара си отзад и стана така че дръпнах долу щифтчето дето е до това за капачката на резервоара (алфа 156) докато приятелят ми затваряше багажника. В крайна сметка така се затвори че механизма нещо явно се бъгна.. сега нито с ключ, нито от копчето се отваря.. писнало ми е вече от такива абсурдни ситуации.. някакви мнения???
относно мъките с багажника... имим подобен случай от днеска - един познат слагаше куфара си отзад и стана така че дръпнах долу щифтчето дето е до това за капачката на резервоара (алфа 156) докато приятелят ми затваряше багажника. В крайна сметка така се затвори че механизма нещо явно се бъгна.. сега нито с ключ, нито от копчето се отваря.. писнало ми е вече от такива абсурдни ситуации.. някакви мнения???
Не мисля , че дърпането на ръчката за резервоара е оказала някакво влияние , защото при вас е с 2 отделни жила .. по-скоро ключалката на багажника А като завъртиш ключа и го държиш завъртян отваря ли се?
мда отворих го от 10-тия път.. ха надолу, ха нагоре и прещрака и взе че стана. Аз се бях ошашавил вчера понеже ми го направи тоя номер в Плевен и докат се върна до Русе се надявах да не ме спрат, че какво да им кажа на куките ако искат да отворя багажника
Comment